• Direct contact
  • 06 -28 95 12 33
FM hypotheken | Aangesloten bij VerVier

Aangesloten bij VerVier

Als 1-pitter is het best een eenzaam vak. Door samen te werken met andere ondernemers die aangesloten zijn bij Vervier heb ik toch een stel leuke en gezellige collega’s. We werken regelmatig samen en delen veel kennis. Mocht er eens een keer een aparte casus zijn, dan denkt iedereen met je mee. Daarnaast kunnen we als 1 grote groep ook meer bereiken bij de banken en verzekeraars. Denk bijv. aan een snellere service bij banken en verzekeraars. Zo hebben wij als Vervier bij een aantal geldverstrekker een zogeheten “fastlane” waar we vaak binnen enkele dagen een complete dossier akkoord krijgen. 

Lees hieronder nog wat meer over Vervier:

VerVier is een vernieuwende naam in de financiële dienstverlening. 

Wij zijn een groep van ervaren en zelfstandige tussenpersonen. Onder de naam VerVier staan wij garant voor een gedegen aanpak die draait om vertrouwen en kennis. Gebaseerd op jarenlange ervaring in hypotheken, verzekeren en vermogensopbouw. Hierdoor beschikken we over de juiste expertise zodat wij voor u 1 aanspreekpunt in de financiële dienstverlening zijn.

Frisse vertrouwde aanpak 

Als VerVier willen we u laten kennis maken met een frisse aanpak in de wereld van financiële dienstverlening. Vertrouwen door transparantie, gemak en kennis zijn hierbij sleutelwoorden. Onze kantoren en adviseurs zijn daarop zorgvuldig geselecteerd. Het zijn vakmensen met passie, die kijken naar uw wensen en ambities. En vooral naar uw (financiële) mogelijkheden. Samen met u komen wij tot een oplossing die het beste bij uw situatie past. Bij ons draait het om VERmogen, VERzekeren, VERgelijken en VERbeteren. Daarom heten we VerVier.

Onafhankelijk tussenpersoon 

VerVier is onafhankelijk en niet verbonden aan een specifieke verzekeringsmaatschappij. Als objectief adviseur kunnen wij daarom producten en diensten vergelijken en voor u de beste match maken.

Wettelijke eisen 

Aan de financiële dienstverlening worden veel (wettelijke) eisen gesteld om het klantbelang te garanderen. Alle VerVier kantoren voldoen aan de wettelijke eisen en verplichtingen. We zijn als bemiddelaar geregistreerd bij de Autoriteit Financiële Markten (AFM) en we zijn in het bezit van een beroepsaansprakelijkheidsverzekering. Daarnaast voldoen we aan de deskundigheidseisen van de Wet op het Financieel Toezicht en houden we onze vak- en productkennis op peil door permanente educatie.

Kijk ook eens op www.vervier.nl


 
Meer weten? Neem contact op
Kifid
Erkend Financieel Adviseur
Erkend Hypotheek adviseur

All-in Dienstverlening Hypotheekadvies:

Afsluiten hypotheek / hypotheekadvies.
Aankoopbemiddeling.
Begeleiding van het aankoopproces.
Aanvraag en afhandelen staterslening.
Overlijdensrisicoverzekering advies en bemiddeling.
Nazorg na het afsluiten van de hypotheek zoals bijvoorbeeld; belastingaangifte voor de eigenwoning.
Eén aanspreekpunt voor al uw hypotheekzaken 6 dagen per week bereikbaar van 8:30 uur tot in de avonduren en indien nodig zelfs ook op zondagen en feestdagen.
Kortom alle zaken en onafhankelijk advies omtrent de hypotheek en meer.

Adres

Campherbeeklaan 6
8024 BW Zwolle
Kvk 08219845
AFM 12020444

Contact

06 - 28 95 12 33
info@fmhypotheken.nl