• Direct contact
  • 06 -28 95 12 33
FM Hypotheken | Zwolle | Huis kopen

Bas Udding

Wie ben ik

Ik ben Bas Udding, financieel adviseur en verkoopcoach. Sinds 2015 werk ik al in de financiële dienstverlening waar ik middels een aantal omwegen bij FM Hypotheken ben beland. Doordat ik een kijk in de keuken bij verschillende banken heb mogen kunnen, weet ik hoe ze te werk gaan en waar de kansen voor mij en mijn klanten liggen. Sinds 2019 werk ik als zelfstandige en doe dit nog steeds met heel veel plezier!

Wat doe ik

Mede door mijn achtergrond (bachelor hotelschool) zet ik te allen tijde mijn klanten op de eerste plaats. Ze kunnen me in principe waar en wanneer bereiken, als hen dat uitkomt. Hierdoor heb ik al vaak meteen een klik met mijn klanten en zet ik me altijd 110% voor ze in. Ik ben er van overtuigd dat je met goed luisteren, meedenken en sturing geven je uiteindelijk tot een passend advies komt. Dit kan zijn als je pas net begint op de woningmarkt, maar ook als je een ondernemer bent met meerdere ondernemingen die een bijzonder pand wil aanschaffen. Doordat iedereen uniek is in zijn of haar wensen en behoeften, is mijn werk ook iedere keer weer uniek. De basis van een goede relatie met mijn klanten is altijd vertrouwen. Doordat ik altijd veel vertrouwen geniet van mijn klanten, weet ik precies waar ze aan toe zijn en wat het beste voor ze is. Naast het geven van uitgebreid hypotheekadvies begeleid ik diegene ook in het aan of het verkopen van hun woning, van het inventariserende gesprek met de verkoopmakelaar, tot aan de eindinspectie in de woning om ervoor te zorgen dat mijn klanten zonder zorgen in hun droomwoning in kunnen trekken.

Waar zit ik

Groningen is mijn thuisbasis, maar door de jaren heen heb ik op veel plekken gewoond in Nederland, van Maastricht tot aan het hoge noorden, alleen in de Randstad zelf heb ik niet gewoond. Door mijn jarenlange ervaring in verschillende steden ben ik ook goed op de hoogte van de verschillende markten en wet- en regelgevingen vanuit de gemeente. Benieuwd naar de mogelijkheden voor jou? Neem dan gerust contact op!

Beloning freelance adviseur

FM Hypotheken maakt uitsluitend gebruik van freelance adviseurs. Wij werken enkel met goed gekwalificeerde en betrokken adviseurs, deze werken enkel op freelance basis. Net zoals wij met u een vaste vergoeding voor onze werkzaamheden afspreken, doen wij dit ook met de freelance adviseurs voor hun advies- en bemiddelingsactiviteiten.

Kifid
Erkend Financieel Adviseur
Erkend Hypotheek adviseur

All-in Dienstverlening Hypotheekadvies:

Afsluiten hypotheek / hypotheekadvies.
Aankoopbemiddeling.
Begeleiding van het aankoopproces.
Aanvraag en afhandelen staterslening.
Overlijdensrisicoverzekering advies en bemiddeling.
Nazorg na het afsluiten van de hypotheek.
Eén aanspreekpunt voor al uw hypotheekzaken, in overleg ook buiten kantooruren bereikbaar.
Kortom alle zaken en onafhankelijk advies omtrent de hypotheek en meer.

Adres

Campherbeeklaan 6
8024 BW Zwolle
Kvk 08219845
AFM 12020444

Contact

06 - 28 95 12 33
info@fmhypotheken.nl