• Direct contact
  • 06 -28 95 12 33
FM Hypotheken | Zwolle | Huis kopen

Floris Mulkens

Wie ben ik

Mijn naam is Floris Mulkens. In 2010 heb ik FM Hypotheken opgericht na meer dan 10 jaar ervaring in het vak. Ik vind het belangrijk om jou zoveel mogelijk zaken uit handen te nemen. Daarom zorg ik altijd dat ik goed en veel bereikbaar ben; via mail, whatsapp, sms en je kan me ook gewoon bellen. 

Ik vind een goede service verlenen erg belangrijk vanaf ons eerste contact tot en met het sluiten van de hypotheek. Ook in de jaren daarna sta ik klaar om je vragen te beantwoorden en te ondersteunen bij alles wat met een huis kopen samenhangt.

Wat doe ik 

Graag help ik je met het gehele hypotheekproces van A t/m Z, dit betekent dat je alle werkzaamheden zorgeloos uit handen kunt geven en je kunt focussen op de woning zelf. Er zijn veel zaken die geregeld dienen te worden bij het kopen van een woning, ook zijn er verschillende partijen bij het proces betrokken. Het is daarom erg belangrijk om alles goed af te stemmen op uw situatie tegen de beste voorwaarden. Als onafhankelijk adviseur ben je bij mij nooit gebonden aan een product of een partij. De juiste combinatie kan hierdoor uiteindelijk de beste en goedkoopste oplossing bieden. 

Waar zit ik

Ik werk vanuit mijn kantoor uit huis in Zwolle. Mijn service is dan ook dat ik bij je langs kom thuis of op een andere gewenste locatie. Uiteraard ben je ook altijd welkom om hier binnen te lopen, de koffie staat altijd klaar.

Kifid
Erkend Financieel Adviseur
Erkend Hypotheek adviseur

All-in Dienstverlening Hypotheekadvies:

Afsluiten hypotheek / hypotheekadvies.
Aankoopbemiddeling.
Begeleiding van het aankoopproces.
Aanvraag en afhandelen staterslening.
Overlijdensrisicoverzekering advies en bemiddeling.
Nazorg na het afsluiten van de hypotheek.
Eén aanspreekpunt voor al uw hypotheekzaken, in overleg ook buiten kantooruren bereikbaar.
Kortom alle zaken en onafhankelijk advies omtrent de hypotheek en meer.

Adres

Campherbeeklaan 6
8024 BW Zwolle
Kvk 08219845
AFM 12020444

Contact

06 - 28 95 12 33
info@fmhypotheken.nl