• Direct contact
  • 085-004 39 66
FM Hypotheken | Zwolle | Huis kopen

Lennart Kaag

Wie ben ik

Mijn naam is Lennart Kaag, financieel adviseur en aankoopbegeleider. Ik werk vanuit Hilversum en heb door de jaren verschillende rollen vervuld in de financiële dienstverlening. In 2019 heb ik de stap gezet om als freelance hypotheekadviseur aan de slag te gaan en dat doe met veel passie en plezier.

Wat doe ik

Ik geloof in het leveren van maatwerk, bedenken van creatieve oplossingen, en service-gericht denken. Iedere klant is uniek en de ideale oplossing is voor iedereen anders. Het opbouwen van een positieve relatie op basis van vertrouwen staat voor mij aan de basis. Goed meedenken, snel schakelen en eerlijke communicatie vind ik daarin essentieel. In het verlengde van het hypotheekadvies begeleid ik ook veel klanten tijdens het aankoopproces, zodat je gedurende het hele proces van aankopen en financiering 1 aanspreekpunt hebt.

Waar zit ik

Ik werk vanuit de IVY Office in Hilversum. Mijn werkgebieden zitten voornamelijk in de regio’s Amsterdam, het Gooi en Almere en af en toe daarbuiten. Wil je weten wat jou mogelijkheden zijn? Neem dan contact op en je bent altijd welkom om een kopje koffie te drinken om te bespreken wat ik voor je kan betekenen.

Beloning freelance adviseur

FM Hypotheken maakt uitsluitend gebruik van freelance adviseurs. Wij werken enkel met goed gekwalificeerde en betrokken adviseurs, deze werken enkel op freelance basis. Net zoals wij met u een vaste vergoeding voor onze werkzaamheden afspreken, doen wij dit ook met de freelance adviseurs voor hun advies- en bemiddelingsactiviteiten.

Kifid
Erkend Financieel Adviseur
Erkend Hypotheek adviseur

All-in Dienstverlening Hypotheekadvies:

Afsluiten hypotheek / hypotheekadvies.
Aankoopbemiddeling.
Begeleiding van het aankoopproces.
Aanvraag en afhandelen staterslening.
Overlijdensrisicoverzekering advies en bemiddeling.
Nazorg na het afsluiten van de hypotheek.
Eén aanspreekpunt voor al uw hypotheekzaken, in overleg ook buiten kantooruren bereikbaar.
Kortom alle zaken en onafhankelijk advies omtrent de hypotheek en meer.

Adres

Campherbeeklaan 6
8024 BW Zwolle
Kvk 08219845
AFM 12020444

Contact

085-004 39 66
mail@fmhypotheken.nl